Takohemi për “Kohë astrale”

F t e s ë

Të nderuar Miq të Librit 
dhe të Botimeve Toena,
Me kënaqësi të veçantë Ju ftoj të bëheni pjesë e takimit
me autorin Dritan Sulçebe
për romanin KOHË ASTRALE  
në mjediset e merekullueshme
të Librarisë BOOKLAND
në Qendrën ETC – Tiranë
të enjten, më 23 shkurt, ora 18:00

Mos ngurroni! Do të keni rastin të takoheni me një autor të ri, vërtet plot mendim e autoritet krijues, por do të keni mundësinë e artë të vizitoni edhe një nga Libraritë e bukura të kryeqytetit tonë.
Koha me Librin dhe për Librin, kalon ndryshe!
Ju mirëpresim!

Lini një Përgjigje

Previous post Lajçak: Nuk detyrojmë Kosovën të pranojë diçka kundër sistemit të saj ligjo
Next post Në prag të takimit të Brukselit, Kurti bisedë telefonike me Derek Chollet