Armend Mehaj, ka pritur në takim Oficerët e “Kursit të Lartë të Oficerëve” nga Republika e Shqipërisë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka pritur në takim Oficerët e “Kursit të Lartë të Oficerëve” nga Kolegji i Mbrojtjes dhe Sigurisë i Republikës së Shqipërisë.

“Duke cekur rëndësinë e sigurisë në përgjithësi dhe atë të sigurisë bashkëpunuese në veçanti, Ministri Mehaj theksoi se forcimi i bashkëpunimit në mes të të dy ushtrive, është në funksion të interesave të përbashkëta dhe në dobi të sigurisë së Kosovës dhe Shqipërisë”, thuhet në njoftim nga Ministria e Mbrojtjes.

Sipas njoftimit, ministri Mehaj theksoi se lidhjet e ngushta vëllazërore do të forcohen edhe më tej në shtimin e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë, e me theks të veçantë në shkëmbim përvojash ushtarake në shkollim ushtarak, trajnime dhe stërvitje të nivelit operacional, taktik dhe strategjik.

“Akademia e Mbrojtjes e Republikës së Shqipërisë është institucion arsimor që ofron shkollimin e kuadrove të reja në programe të licencuara nga NATO”, thuhet në njoftim.

Lini një Përgjigje

Previous post <strong>Sondazi i gazetës  “SOT” që  nxjerr  se Bashës i takon PD-ja, ja pse është i besueshëm</strong>
Next post Nga libri “Fashizmi”, i zonjёs Madeleine Albright