Home » PDK

Reagim nga Kosova Lindore: BARRIKADAT E DYFISHTA!

Partia Demokratike Kombëtare, paralajmërimin e Vetëvendosjes, se më 14 janar, do ta bllokoj vendkalimin kufitar “Dheu i bardhë – Konçul”, e vlerëson të ngutshëm dhe me prapavi politike. Pak ditë, para se të ndërroheshin motmotet, Babadimri qeveritar i Prishtinës dhe ai i Beogradit, në vend të dhuratave, i befasoi jo-këndshëm, qytetarët e Kosovës Lindore, me tarifa policore... 

Edhe kësaj i thonë lëvizje e lirë: VËLLAI-VËLLA KOSI ME PARE

Reagim   Edhe kësaj i thonë lëvizje e lirë VËLLAI-VËLLA KOSI ME PARE   Lajmi se së shpejti do të aplikohen tarifat plicore kufitare mes Kosovës dhe Serbisë, me pagesë, ka shokuar shqiptarët e Kosovës Lindore. Polisat e sigurimit me të cilat do të pajisen qytetaret e Serbisë në rast se hyjnë në Kosovë do të kenë periudhe vlefshmërie jo më pak se 15 ditë, për arsye të... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch