Festivali Letrar Ndërkombëtar Tirana Gate 2022 / Ftesë

Të dashur miq,
Ju ftojmë në Festivalin Letrar Ndërkombëtar të të Rinjve “Tirana Gate 2022”, i cili këtë vit do të zhurmojë nga Fqinjët, të afërt e të largët.
Në datat 5-7 tetor 2022, Tirana do të kthehet në një vendngjarje të rëndësishme për librin europian, me krijimtarinë dhe larminë e autorëve të brezave të ndryshëm që bashkëjetojnë në një Atdhe letrar.

Ceremonia e hapjes: 5 tetor, ora 10:30, Muzeu Historik Kombëtar, salla UNESCO.
Pjesëmarrja juaj do të na nderonte!
Hyrja e lirë!
Ju presim! 

Lini një Përgjigje

Previous post Edi Rama: Nga sot, deti i Shqipërisë do të përdoret për tregti edhe nga Kosova
Next post Bekim Jashari: Vëllezër shqiptarë të Luginës merrni pjesë në regjistrim, tregoni përkatësinë kombëtare