Fondit Humanitar, në mbledhjen e fundit ka prezantuar të arriturat për vitin 2022

Read Time:1 Minute, 25 Second

Me rastin e përmbylljes së një viti të suksesshëm të Fondit Humanitar, në mbledhjen e fundit u prezantuan të arriturat për vitin 2022.

Bashkë me anëtarë të kryesisë, me ç’rast analizuam aktivitet e shumëta dhe njëkohësisht u hodhën pikat që poashtu të vazhdojmë me intezitet të shtuar në 2023- ën!

Kryesia e vlerësoi si përvojë të shkëlqyer punën e bërë gjatë këtij viti në bashkëpunim me degët e forumet e tijë. “Të gjithë kemi bërë një punë të jashtëzakonshme për të çuar përpara synimet dhe aktivitetet e Fondit, për të mirën e popullatës në vendlindje dhe për të bërë më të mirën për qytetarët atje.”

Lista e projekteve dhe raporteve të diskutuara e realizuara në mbledhje ishin:

– Shtatë mbledhje të rregullta, shumë takime pune e vizita të ndryshme

– Librezat e anëtarëve për 2022

– Aktualizimi i xhirollogaris online dhe QR code

– Dokumentari, përfshirja e punës 25 vjeçare

– Kuvendi zgjedhor

– Një shtëpi për familjen Arifi në Preshevë

– Lojë miqësore në futboll

– Vizitë vendeve dhe objekteve me rëndsi kulturore e trashëgimi

– Prezantimi i projektit për zhvillim ekonomik

– Ndihma për Grupin Letrar

– Ndihma për KFF PRESHEVË-BUJANOC

– Ndihmën për KF Lugina

– Ndihmën për KF Tërnoci

– Një shtëpi në Preshevë

– Ndihmën për familjen e Fuatit në Tërnoc

– Manifestimi i 25 vjetorit në Preshevë

– Manifestimi i 25 vjetorit në Zvicër

– Përgaditjet konkrete për organizimin e Panairit tregtarë në Zvicër.

Falënderojmë gjithë anëtarësinë, donatorët, dashamirë e mbështetës për përkushtimin dhe besimin e tyre në vazhdimësi për punën të palodhur e në vazhdimësi të Fondit Humanitar për Preshevë Bujanoc e Medvegjë-Zvicër.

Kënaqësi të jemi bashkë në aktivitete, ngjarje dhe datë-shënime që kanë për qëllim ndihmën e asaj popullate dhe ruajtjen e frymës shqiptare në vendlindjen tonë. a.i

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Fondi Humanitar Preshevë, Bujanoc, Medvegjë: NJOFTIM PUBLIK
Next post Volodymyr Zelensky: Ndihma e SHBA-së për Ukrainën është vendimtare