Memorandum bashkëpunimi për ruajtjen e identitetit shqiptar në Luginë

Kryeministri i Republikës së Kosovë, Albin Kurti, priti në zyrën e tij kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafi, për të nënshkruar bashkë pastaj edhe një Memorandum të Bashkëpunimit, njofton zyra e kryeministrisë përmes një komunikate.

Sipas njoftimit ky Memorandum Bashkëpunimi ka për qëllim përkrahjen financiare për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të shqiptarëve, ruajtjen, kultivimin e gjuhës, artit, kulturës e identitetit shqiptar në Luginë të Preshevës.

/RTK/

Lini një Përgjigje

Previous post Albin Kurti: Vendimi i Qeverisë për targat mbetet në fuqi, por me disa ndryshime
Next post Regjistrimi përfundon të hënën, në Luginë të Preshevës mbi 100 mijë shqiptarë