Home » PDSH

PDSH

PËRGJIGJE PUBLIKE FTESËS CINIKE TË RAGMI MUSTAFËS

PËRGJIGJE PUBLIKE FTESËS CINIKE TË RAGMI MUSTAFËS

Shk. 9 | Komunikatë e grupit të këshilltarëve të PDSH-së- Preshevë Ftesa publike e bërë me datë 04.02.2017, bërë këshilltarëve të Pdsh-së në shiqim të parë eshtë pozitive por gjërat qëndrojnë ndryshe dhe realiteti është si në vijim: Ne...

PDSH zgjedh kryesinë  e re

PDSH zgjedh kryesinë e re

Dhj. 24 | Sot, më 24 Dhjetor 2016, Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare, në mbledhjen e vet të pare, zgjodhi kryesinë e re të Partisë Demokratike Shqiptare, ku pas votimit nga anëtarët e Këshillit Qendror të partisë, sipas numrit të...

Preshevë – Të dielen më datë 18 dhjetorë 2016 PDSH mban kuvendin e gjashtë zgjedhor

Preshevë – Të dielen më datë 18 dhjetorë 2016 PDSH mban kuvendin e gjashtë zgjedhor

Dhj. 17 | Nesër PDSH ka planifikuar organizimin e mbajtjes së kuvendit të gjashtë zgjedhor të partisë pas përfundimit të zgjedhjeve brendapartiake  në të gjitha nëndegët e saja, ndonëse me parregullësi dhe disa incidente e paknaqësi në disa nëndegë...

Këshilltarët e PDSH-së kundërshtojnë zgjedhjet

Këshilltarët e PDSH-së kundërshtojnë zgjedhjet

Dhj. 5 | Anëtarët e Kryesisë dhe Këshilltarët e PDSH –së në Kuvendin Komunal në Preshevë    Të indinjuar dhe të shqetësuar: Me situatën e krijuar në nëndegën e Pdsh-së në Rahovicë, ku një grup individësh të papërgjegjshëm, kanë...

Sami Salihu, kryetar i nëndegës së PDSH-së në Rahovicë dhe kandidat për kryetar të partisë, tërheq vërejtjen serioze për situatën e krijuar në procesin zgjedhor të Partisë Demokratike Shqiptare

Sami Salihu, kryetar i nëndegës së PDSH-së në Rahovicë dhe kandidat për kryetar të partisë, tërheq vërejtjen serioze për situatën e krijuar në procesin zgjedhor të Partisë Demokratike Shqiptare

Dhj. 4 | KRYETARI I NËNDEGËS SË FSHATIT RAHOVICË DHE KANDIDAT PËR KRYETAR TË PDSH-së, SAMI SALIHU Në mbledhjen e nëndegës së PDSH-së e caktuar më dt. 03.12.2016 e cila u ndërpre përshkak të situatës së tensionuar në të, sjell këtë: DEKLARATË I...

PDSH – ftesë publike per simpatizantët e saj në tubimin përmbyllës parazgjedhor

PDSH – ftesë publike per simpatizantët e saj në tubimin përmbyllës parazgjedhor

Pri. 20 | Ftohen të gjithë simpatizantët, aktivistët si dhe mbështetësit e Partis Demokratike Shqiptare që të enjtën datë 21.04.2016, të marin pjesë në manifestimin përmbyllës të fushatës parazgjedhore 2016. Në këtë manifestim do të bëhet...

PDSH – Kryetari i komunës së Preshevës në bashkëbisedim me maturantët

PDSH – Kryetari i komunës së Preshevës në bashkëbisedim me maturantët

Pri. 15 | Kryetari i komunës,  me kërkesë të maturantëve nga shkollat e mesme të Preshevës, bashkëbisedoi me ta. Ai këtë kërkesë të tyre e pranoi me gjithë dëshirë dhe gjeti kohë të lirë për ta. Në këtë takim së pari maturantët i njoftoi...

Tubim parazgjedhorë në Miratoc- Të japim sërish votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc

Tubim parazgjedhorë në Miratoc- Të japim sërish votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc

Mar. 31 | Në ofertën që po shpalos PDSH në këto zgjedhje për mandatin katërvjeçarë fshati Miratoc është pjesë e sajë. Ne duhet sërish të japim votën për PDSH për të vazhduar projektet në Miratoc, deklaroi kryetari I degës së PDSH-së në tubimin...

Partia Demokratike Shqiptare fushatën parazgjedhore e vazhdoi në fshatin Bukuroc

Partia Demokratike Shqiptare fushatën parazgjedhore e vazhdoi në fshatin Bukuroc

Mar. 30 | Pushteti i drejtuar nga PDSH realizoi një sërë projektesh duke mundësuar lidhjen e fshatit Bukuroc me fshatrat e tjerë ushteti i drejtuar nga PDSH ka ndihmuar bujqit me mjete pune, shpërndarje të bagëtive si dhe ka realizuar një sërë projektesh...

PDSH – shpalos ofertën për qytetarët në periudhën kohore 2016-2020

PDSH – shpalos ofertën për qytetarët në periudhën kohore 2016-2020

Mar. 28 | PDSH ka hapur dje zyrtarisht kampanjën parazgjedhore duke prezantuar 38 kandidatët për këshilltarë që do të garojnë në zgjedhjet lokale të 24 prillit. Kryetari i PDSH-së, Ragmi Mustafa në fjalimin e tijë përshëndetës ka prezantuar ofertën...
© 2016 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress