Faton Bislimi: Çështja shqiptare në Luginë nga SHBA nuk ka qenë asnjëherë më e përkrahur sesa tani

Anetari Ekzekutiv i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, Faton Bislimi po qëndron përkrah delegacionit të Luginës së Preshevës gjat vizitës së tyre në SHBA

Zoti Bislimi ditën e sotme e ka quajtur të jashtëzakonshme me takime të frytëshme në Senatin dhe Dhomën e Përfaqësuesëve të Kongresit të SHBA-ve për Luginën e Preshevës.

Postimi i z.Bislimi

Pëkrahja për Luginën vuloset në Kongresin Amerikan!
Ditë e jashtëzakonshme me takime të frytëshme në Senatin dhe Dhomën e Përfaqësuesëve të Kongresit të SHBA-ve për Luginën e Preshevës, bashkë me delegacionin nga atje.
Takimet i filluam me Senatoren Joni Ernst, bashkëkryesuese e Grupit për Çështje Shqiptare në Senat, si dhe Kryetare e Komitetit të Politikave Republikane në Senat. Përkushtimi i saj për Kosovën dhe tanimë për Luginën është i pazëvendësueshëm!
Po ashtu takimet me Kongresistët Himes e Torres, bashkëkryesues të Grupit për Çështje Shqiptare në Dhomën e Përfaqësuesëve në Kongres ishin shumë domethënëse dhe hapin mundësi të mëdha për adresimin e kauzës sonë për Luginën deri në fitoren meritore!
Cështja shqiptare në Luginë, nuk ka qenë asnjëherë më e pranishme dhe më e përkrahur sesa tani pas një angazhimi sistematik të Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane që nga viti 2000 e këndej!

Lini një Përgjigje

Previous post Bislimi për “RTK PRIME”: Kosova nuk mund të krijojë Asociacion me kompetenca ekzekutive
Next post Ja pse Partisë Socialiste i intereson që kryetar i PD-së të mos rizgjidhet Lulzim Basha