Ja pse duhet mbështetur fuqishëm Roland BEJKO, Kandidati demokrat për Tiranën 

Nga Skënder KAPITI 

Sot energjitë dhe potencialet kryesore të Partisë Demokratike duhet të përqëndrohen te mbështetja për Roland Bejkon per fitoren e Bashkisë së  Tiranës , sepse në Tiranë fillon ndryshimi që pritet për forcimin dhe ardhjen ne pushtet te  PD-së, kjo për fatin shumë të mirë sepse PD diti dhe vleresoi si duhet personalitetin dhe meritën , ndershmërinë, profesionalizmin dhe guximin intelektual të mishëruar te z. BEJKO.

Të gjithë ata demokratë nga Shqipëria, Kosova e diaspora  që kanë të afërm,miq e shokë në Tiranë duhet t’u thonë atyre  që të shkojnë në votime dhe ta votojnë ROLAND BEJKON, PËRFAQËSUESIN DINJITOZ TË PD, i cili ka edhe mbeshtetjen e elitës qytetare .  

Bejko sot ka marrë flamurin për ndëshkimin e “Trekendëshit të Bermudës”. Do kishte qenë mirë që Partia Demokratike të kishte gjetur edhe kandidatë për kryebashkiak dhe për antarë këshillash bashkiake   në bashkitë e tjera të vëndit si modeli Bejko, apo të përafërt me të.

Lini një Përgjigje

Previous post Telegram ngushllimi i Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e kalimit në amshim të artistit Mentor Ejupi –Toro
Next post LAHUTARI SHQIPTAR ISË MURIQI (ELEZI) ULET KËMBËKRYQ E KËNDON NË HARVARD