Komuna e Bujanocit nënshkroi kontratat me 134 afaristë lokal, ndan 24 miljon dinarë

Sot komuna e Bujanocit për 92 biznese iu ndau nga 195.000 dinarë, kurse për bizneset fillestare nga 150.000 dinarë.

“Nënshkrimi i kontratave është vetëm hapi i parë në drejtim të ndihmës së afarizmit, dhe pres që kjo përkrahje të ndikojë në rritjen e afarizmit e tyre.
Javën tjetër do të kryhet pagesa për të gjithë përfituesit”, ka bërë të ditur kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi

Lini një Përgjigje

Previous post Shaip Kamberi: Nuk e kam pritur që dikush do të guxonte të kërkonte arrestimin tim, në prezencë të presidentit serb
Next post Mediumi serb “Novosti”: Amerikanët dhe britanikët i kanë premtuar Kurtit raketa