Letër disa kongresmenve Amerikan dhe Kryetarit të Kongresit Kevin McCarthy

Read Time:2 Minute, 51 Second

Duke falenderuar mikun tim në Amerikë Burim Haliti dhe lobistet shqiptar si Nazar Mehmetin dhe Dardan Mehmeti, letra ime arrin në dorë të disa kongresmenve Amerikan dhe tek Kryetari i Kongresit Kevin McCarthy .

Falenderime dhe konsiderata të larta për aktivistin dhe biznismenin Burim Haliti -Joe Haliti që vazhdimisht njofton kongresmenet për Çështjen Shqiptare dhe për investimet Shqiptaro-Amerikane në Shtetin e Kosoves dhe viset tjera shqiptare .

 The USA keeps the promise!

The characteristic of US democracy is “governance for  support of the people”:

The idea under which governments must obtain the consent of the people to lead a  society.

Sovereignty of the people means”The right of the majority of the people to lead themselves”.

Albanians in their territory of Kosovo today demand that national dignity be restored.

Albanians will never agree with the situation they are in.

The US has always helped us gain freedom and independence, so keep the promise of not allowing any kind of so-called “Association with Serbian municipalities”.

Don’t let Russia be in through the Serbian element in our territory of Albanians ( Kosovo).

We don’t like to have 1913 ( Congress of Berlin)  once again, without desire and will of the people of Kosovo and not be allowed to repeat history.

The situation in the center of the Balkans for Russia must remain tense, just to be present and an indication factor in international decision-making, by keeping the region tense for a long time and under psychological and political pressure from possible blows.

The US please do not fall under the Serbian trap to make the State of Kosovo non-functional and unstable.

You helped us take the Serbian invader out of the Albanians( Kosovo Territory), but now don’t let these invaders come again, because we’ll wait for them with the Army.

US we are showing you that for  the Albanian nation is worth the principle: “the nation above all “.

With special respect for the USA.

Hyzri Salihu

30.01.2023

/Best Regards/

Amerikë mbaje premtimin !

Karakteristikë e demokracisë amerikane ështe se qeverisja është me përkrahjen e popullit :

Ideja sipas të cilës qeveritarët duhet të marrin pëlqimin e popullit për të udhëhequr një qeveri shoqërore.

Sovraniteti i popullit : E drejta e shumicës së popullit për të udhëhequr veten .

Shqiptarët sot kërkojnë që t’u rikthehet dinjiteti kombëtar .

Shqiptarët , asnjëherë nuk do të pajtohen me gjendjen në të cilën ndodhen .

Amerikë gjithmon na ke ndihmuar që të fitojmë lirinë dhe pavarsinë , prandaj mbaje premtimin mos lejo asnjë lloj të ashtuquajtur “ Asosacion me komuna serbe” .

Mos lejo që Rusia të kyqet nepermjet elementit serb në trojet shqiptare .

Të mos kemi 1913-n edhe njeher pa dëshirën e vullnetin e popullit dhe te mos kemi përsëritje historie .

Situata në qendër të Ballkanit për Rusinë duhet të mbetet e tensionuar , një zjarr i ndezur që ajo të jetë e pranishme dhe faktor në vendimarjen ndërkombëtare ,duke e mbajtur rajonin të tensionuar për një kohë të gjatë dhe nën presionin psikologjik të goditjeve të mundshme.

Amerikë mos bjer nën kurthin serbë për ta bërë Shtetin e Kosovës jo funksional dhe jo stabilë.

Na ndihmuat që pushtuesin serbo terrorist ta largojm nga Kosova jonë , por tash mos të vin prap pushtuesit se do i presim me Ushtri .

Amerikë po të tregojmë që për kombin shqiptar vlenë parimi -Kombi mbi gjithçka .

Me konsiderat të veqantë Amerikë

Hyzri Salihu

30.01.2023

Strukturat Kombëtare     

Siguria Kombëtare

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Ja pse e kemi besuar dhe mbështetur që heret Lulzim Bashën
Next post PD dhe Basha “humbën”me 25 Prill 2021 prej Berishës, Metës dhe prej masakrës zgjedhore të qeverisë Rama