Shoqata Intelektualëve JAKOVA-GJAKOVË: Ftesë

Përshëndetje!

 Një prej dilemave më të mëdha që Kosova dhe Shqipëria i ka, është padyshim se si të bëhet transferimi i njohurive dhe shkathtësive nga diaspora.

Për këtë ju ftojmë që të merrni pjesë në takimin me dr. Sulejman Çelaj-kardiolog në SHBA

Me respekt!

Prof. Ruzhdi SEFA

Lini një Përgjigje

Previous post Lista serbe: Filloi pushtimi i veriut, ultimatum Kurtit deri me 1 qershor
Next post Doli nga shtypi libri ”PIKA IME E DOBËT” e autorës Xhevrije Kurteshi Nimani