Aktori Zef DEDA, një gjigand i skenës

Nga Simon SHKRELI– aktor në Teatrin “Migjeni”, Shkodër.

Zef Deda vdiq, ishte një lajm shumë i rëndë që më erdhi sot në mëngjes. Dhe menjëherë memoria më çoi në 2006 kur në shfaqjen e parë në Teatrin ” Migjeni” do e kisha partner!

Gëzohej për në të rinjët, shijonte çdo veprim tonin dhe asnjëherë nuk përtonte që të na jepte këshilla. Madje edhe kërkonte këshilla. Thjesht një gjigand i skenës!

Një humbje që tronditë sepse skena nuk ka një Zef Deda të dytë. Qofsh i Parajsës Meastro Zef Deda!!!

(Simon SHKRELI, FB, 24.11.2023)

Lini një Përgjigje

Previous post Autoritetet e sigurisë në Kosovë dhe ato ndërkombëtare, rrisin nivelin e sigurisë
Next post Emisari i Britanisë së Madhe për Ballkanin Perëndimor, takon komandantin e Ushtrisë Serbe