Home » PD

PD

Bujanoc: Partia Demokratike – Komunikatë për media

Bujanoc: Partia Demokratike – Komunikatë për media

Sht. 23 | Partia Demokratike me seli në Bujanoc  ripërsëritë qëndrimin që çështja e emërtimit të rrugëve dhe shesheve duhet të zgjidhet përmes rrugëve institucionale. Në këtë drejtim, PD do të angazhohet maksimalisht në komisionin e themeluar...

Partia Demokratike: Komunikatë për opinion

Partia Demokratike: Komunikatë për opinion

Maj. 10 | Partia Demokratike       Bujanoc   Komunikatë për opinion   Partia Demokratike, me seli në Bujanoc, dënon fuqishëm iniciativat për ngritjen e aktpadive ndaj veprimtarëve politik nga ana e organeve të sigurimit nëpërmjet gjykatave,...

6 MAJI, URIME NJË VJETORI I FITORES SË PD-së

6 MAJI, URIME NJË VJETORI I FITORES SË PD-së

Maj. 6 | Në emër të Partisë Demokratike njëherit në emër të komunës së Bujanocit Dr.Nagip Arifi, të gjith qytetarëve të komunës, veqanarisht simpatizantëve të Partis Demokratike i uronë njëvjetorin e fitores duke i falënderuar të gjith atyre...

Reagim  ndaj komunikatës për opininon, të Degës  së PVD-së në Bujanocë të titullluar “ Vazhdon  shizofrenia e pushtetit lokal në Bujanocë”

Reagim ndaj komunikatës për opininon, të Degës së PVD-së në Bujanocë të titullluar “ Vazhdon shizofrenia e pushtetit lokal në Bujanocë”

Gus. 9 | Reagim  ndaj komunikatës për opininon, të shërbimit  për informimi të Degës  së PVD-së në Bujanocë të titullluar “ Vazhdon  shizofrenia e pushtetit lokal në Bujanocë”   Dje Partia për Veprim Demokratik ka dal me një komunikatë...

KRYETARI I KOMUNËS SË BUJANOCIT Mr. NAGIP ARIFI PO QËNDRONË NË AMBASADËN E SHBA-ve NË BEOGRAD

KRYETARI I KOMUNËS SË BUJANOCIT Mr. NAGIP ARIFI PO QËNDRONË NË AMBASADËN E SHBA-ve NË BEOGRAD

Kor. 5 | Bujanoc, 05 korrik Me ftesë të amabasadores së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, Mary Burce Ëarlick, kryetari i komunës së Bujanocit Mr. Nagip Arifi sot po merr pjesë në solemnitetin që ka organizuar kjo ambasadë me rastin e...

Partia Demkoratike kërkon që drejtësia të triumfojë edhe më tejë

Partia Demkoratike kërkon që drejtësia të triumfojë edhe më tejë

Maj. 30 | Partia Demokratike e ka mirëpritur lajmin për lirimin e pesë të burgosurve shqiptarë, ish pjestarë të UÇPMB-së, dhe kërkonë që sa më parë të triumfojë drejtësia edhe për tre të burgosurit e tjerë, që sa më parë të kthehen pranë...

PD: TELEGRAM NGUSHËLLIMI

PD: TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Maj. 22 | I nderuar popull i Republikës së Shqipërisë, Z. President Topi, Z. Kryeministër Berisha dhe Znj. Kryetare e Parlamentit Topalli, pranoni ngushëllimet e mia më të sinqerta në emrin tim personalë dhe në emër të Partisë Demokratike, me rastin...

PD: KOMUNIKATË

PD: KOMUNIKATË

Maj. 3 | Të nderuar qytetarë shqiptarë të Komunës  së Bujanocit:   Mbrëmë rrugët e disa vendbanimeve të komunës sonë janë fëlliqur me një pamflet të montuar, në të cilin shtrembërohen dhe falsifikohen dokumente, duke pretenduar se disa...

PD RRUMBULLAKËSOI FUSHATËN E TUBIMEVE ZGJEDHORE NË VENDBANIMET SHQIPTARE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

PD RRUMBULLAKËSOI FUSHATËN E TUBIMEVE ZGJEDHORE NË VENDBANIMET SHQIPTARE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Maj. 1 | Me tubimin e fundit në kuadër të fushatës zgjedhore në fshatin Samolicë, Partia Demokratike me sukses rrumbullakësoi të gjitha vendbanimet shqiptare të Komunës së Buajnocit. Përkrahja që iu është dhënë deri më tash këtij subjekti politik...

PD E PËRKRAHUR NGA SHUMICA DËRMUESE E BANORËVE TË LETOVICËS

PD E PËRKRAHUR NGA SHUMICA DËRMUESE E BANORËVE TË LETOVICËS

Pri. 30 | Partia Demokratike në krye me Mr. Nagip Arifin para disa qindra qytetarëve të fshatit Letovicë shpalosi sot programin e sajë në tubimin zgjedhorë të zgjedhjeve të 6 majit. Prezenca e jashtëzakonshme e banorëve të këtij vendbanimi që sot...
© 2012 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress