Home » PD

PD RRUMBULLAKËSOI FUSHATËN E TUBIMEVE ZGJEDHORE NË VENDBANIMET SHQIPTARE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Me tubimin e fundit në kuadër të fushatës zgjedhore në fshatin Samolicë, Partia Demokratike me sukses rrumbullakësoi të gjitha vendbanimet shqiptare të Komunës së Buajnocit. Përkrahja që iu është dhënë deri më tash këtij subjekti politik nuk mungojë as në këtë vendbanim. Lideri i PD-së Mr. Nagip Arifi, i shquar për realizimin e shumë projekteve, edhe në këtë vendbanim është... 

PD E PËRKRAHUR NGA SHUMICA DËRMUESE E BANORËVE TË LETOVICËS

Partia Demokratike në krye me Mr. Nagip Arifin para disa qindra qytetarëve të fshatit Letovicë shpalosi sot programin e sajë në tubimin zgjedhorë të zgjedhjeve të 6 majit. Prezenca e jashtëzakonshme e banorëve të këtij vendbanimi që sot kishin ardhur për ti dhënë përkrahje te fuqishme Mr.Nagip Arifit i cili në mandatin e tij si kryetarë komune kishte realizuar një sërë projektesh... 

PD VAZHDOI FUSHATËN NË FSHATIN NESALCË

Partia Demokratike në krye me Mr.Nagip Arifin promovoi sot programin e sajë para simpatizantëve të shumtë në fshatin Nesalcë të komunës së Bujanocit. Edhe në këtë fshat sikurse në fshatrat deri më tash, ku është bërë promovimi i këtij subjekti politik, flitet për projekte të shumta që janë realizuar në periudhën e Mr.Nagip Arifit.             Banorët e ketij vendbanimi... 

PARTIA DEMOKRATIKE SHPALOS PROGRAMIN NË FSHATIN LLUÇAN

  Fshati Lluçan sot ishte nikoqir i tubimit parazgjedhorë të Partisë Demokratike, subjekt ky që dëshmoi se e ka përkrahjen e shumicës apsolute të popullatës të këtij vendbanimi. Hapsira e salla së aktiviteteve kulturore, nuk mjaftoi për simpatizuesit e Partisë Demokratike të cilët kishin ardhur për ti dhënë përkrahjen njeriut të parë të këtij subjekti politik Mr. Nagip Arifit,... 

PARTIA DEMOKRATIKE SHPALOS PROGRAMIN NË FSHATIN TURI

Qindra simpatizantë shumica e të cilëve nga fshati Truri e komunës së Bujanocit, sot dëshmuan se Partia Demokratike e ka shumicën apsolute të popullatës në këtë fshat të komunës së Bujanocit. Gjatë këtij tubimi parazgjedhorë u tha se në fshatin Turi në periudhën kur Mr. Nagip Arifi udhëheqi ekzekutivin në pushtetitn lokal të Buajnocit janë realizuar më se 20 projekte me rëndësi... 

PD FTONË PËR FUSHATË KORREKTE DHE DINJOTOZE

Bujanoc, 23 prill Shtabi zgjedhorë i Partisë Demokratike në Bujanoc fton aktivistët e partisë  dhe simpatizantët e vetë që të mos përdorin sprejë për të shënuar logon dhe emrin e partisë nëpër objekte qofshin ato private apo publike. Sipas Arbër Pajazitit kryetarë i shtabit zgjedhorë të Partisë Demokratike, ky veprim po shkaktonë shëmtimin e tyre dhe iritimin e qytetarëve. Pajazitit... 

ISH-USHTARËT E UÇPMB-së SOT VIZITUAN SELINË E PD-së

Selinë e Partisë Demokratike në Bujanoc sot e vizitoi një delegacion i ish-ushtarëve të UÇPMB-së, të përfaqësuar nga të gjitha vendbanimet shqiptare të komunës së Buajnocit. Ata u pritën nga përfaqësuesit e këtij subjekti politik në krye me njeriun e parë të këtij subjekti Mr Nagip Arifin. Tem e këtij takimi ishte gjendja aktuale e ish-ushtarëve të Ushtrisë Çlirmimtare,... 

NËNDEGA E PD-së NË SAMOLICË ORGANIZOI AKTIVITETE SPORTIVE

Bujanoc. 16 prill Nëndega e Partisë Demokratike në fshatin Samolicë të komunës së Bujanocit sot organizoi aktivitete sportive për rininë e këtij fshati. Intëresimi për aktivitete sportive ishte i jashtëzakonshëm nga të rinjët e këtij fshati të cilët e kishin mirëpritur këtë aktivitet me shumë kënaqësi. Aktivitetet ishin të ndara në futboll të vogël dhe kros gjegjësisht... 

Zv. AMBASADORI I OSBE-së TAKON KRYETARIN E PD-SË

Bujanoc, 27 shkurt Gjatë qëndrimit të tijë në Bujanoc, Zv. Ambasadori i OSBE-së në Sërbi, Tomas Mur, sot agjendën e takimeve e filloi me kryetarin e Partisë Demokratike, Mr. Nagip Arifin. Gjatë këtij takimi është biseduar për situatën në përgjithësi në komunën e Bujanocit por edhe më gjerë, duke i shtuar theks të veqant situatës politike dhe zhvillimeve të fundit në komunën... 

NDIHMOHEN SKAMNORËT NË KOHËN E VËSHTIRË

Forumi Rinorë i Partisë Demokratike shpërndan ndihma për familjet e varfura   NDIHMOHEN SKAMNORËT NË KOHËN E VËSHTIRË   Falënderimi nuk thuht gjithmonë vetëm me fjalë, nganjëherë më i madhë është edhe me ndjenja, e sidomos kur zemra dhe shpirti më së miri e thonë atë . Kështu ishin sot ndjenjat e 25 familjeve skamnore të fshatit Tërrnoc dhe Bujanocit të cilëve u shpërndanë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch