Home » PD

FR I PD-së NUK I HARRON FËMIJËT

Aktivitetet e Forumit Rinorë të Partisë Demokratike nuk kanë të ndalur, sidomos në këtë fundvit i cili ka qenë i përcjedhur mga kriza ekonomike që përfshiu qdo pjesë të planetit e sidomos zonat më të pazhvilluara. Duke parë nevojën që vogëlushët të jenë të gëzuar dhe të lumtur, që ata mos të jenë të infektuar me fjalën varfëri, e cila dëgjohet gjithnjë e më shumë,... 

FORUMI RINORË I PARTISË DEMOKRATIKE, SHPRESË E RINISË TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Bujanoc, 19 nëntorë Me një prezencë të jashtëzakonshme të rinisë shqiptare të Komunës së Buajnocit, subjekti më i ri politik, Partia Demokratike, sot formoi Forumin Rinorë, organ ky i cili rreth veti ka grumbulluar një numër të madhë të rinisë, të profileve të ndryshme. Vet prezenca e të rinjëve shqiptarë të komunës së Bujanocit edhe njëherë e dëshmoi simpatinë e madhe... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch