JA CFARË KAM PARALAJMËRUAR NË  LIBRIN TIM “TRIUMFI I KOMBIT” DHE QË ËSHTË AKTUAL SOT NË KOSOVË

Nga Skënder Sadri KAPITI

Unë Skënder KAPITI kam shkruar 15 vite më parë Librin me titull “TRIUMFI I KOMBIT”. Dhe duke parë zhvillimt e sotme në Kosovë dua t’i kujtoj Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit pikërisht atë se cfarë unë kam parashikuar në librin tim “TRIUMFI I KOMBIT”  pikërisht në kapitullin me titull  “SHBA-ALEATI YNË I MADH STRATEGJIK”( faqe 200)

Ne shqiptarët tashmë jemi më të vetëdijshëm se kurrë se aleati ynë strategjik  dhe jetik janë SHBA, po duhet gjithnjë të jemi vigjilent e të bëjmë kujdes se fqinjët tanë zor se mund të heqin dorë nga antishqiptarizmi dhe shovinizmi, dhe do të përpiqen që të intrigojnë , komplotojnë e të diversionojnë për të na vënë gurë në rrota për të na prishur e sabotuar miqësinë tonë me SHBA-në.

Të kemi kujdes dhe ta vëzhgojmë dhe politikën edhe politikanët tanë të mbrapshtë e “tolerantë”me fqinjët dhe të pabesë me popullin e vet dhe të pasinqertë, hipokritë e mosmirënjohës ndaj miqve të vërtetë , pasi pas kësaj “tolerance”në dëm të interesave kombëtare dhe maske hipokrite e tinëzare miqësie ndaj miqve, ata përpiqen të mashtrojnë opinionin publik për të manipuluar me aspiratën dhe respektin e madh të popullit tonë si populli më proamerikan për përfitime politike dhe  për të krijuar vetëimazhin e patriotit ,demokratit e  të besnikut e mirënjohësit për SHBA e BE me qellim  për  të fshehur interesat e ngushta personale, të pushtetit personal dhe  pasuror të tyre”.

Lini një Përgjigje

Previous post Escobar e Lajçak javën e ardhshme vizitojnë Kosovën dhe Serbinë
Next post Opinion: Berisha, Thaçi, Rama, Mustafa, Meta, bëjuni shqiptarëve një të mirë historike- largohuni!