NJOFTIM: Përurimi i veprave të ShShASh ”Papa Klementi XI Albani”

Përurimi i veprave të Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi, 2023, ”Thesar Kombëtar…” 12 e 13 dhe  ”JUBILEUM – 500 VJETORI I SUEDISË DHE 15 VJETORI I KOSOVËS”, në të dy gjuhët shqip dhe suedisht dhe disa veprave të autorëve tanë.

Lini një Përgjigje

Previous post Votuesit me 14 Maj  e shpallën Berishën “non grata”
Next post Humbja e Foltore-LSI; e kualicionit antiPD, antiBasha e antiSHBA pritej dhe nuk përbën surprizë