Lini një Përgjigje

Previous post <strong>Gjëndjen e sotme të PD-së e kam paralajm<a>ë</a>ruar para 10 viteve</strong>
Next post Xhelal Sveçla: Kërcënimet e Serbisë problem serioz për Kosovën dhe rajonin