Liburn Aliu: Nuk kam kandiduar për kryesi të VV

Në intervistën për Albanian Post, z.Aliu është pyetur përse mungon emri i tij në kryesinë e re të Lëvizjes Vetëvendosje, përgjigja e tij ishte e shkurtër, “Nuk kam kandiduar vetë”.

Aliu përveç se anëtar i kryesisë së kaluar është edhe një nga figurat kryesore të Lëvizjes Vetëvendosje qysh nga themelimi i saj e që më vonë u shndërrua në parti politike edhe pse themeluesit ende po e mbajnë emërtimin si organizatë politike.

Ndryshe, Liburn Aliu mbetet bashkëpuntori më i ngushtë i Kryeministrit Albin Kurti dhe njëra nga figurat kryesore të Lëvizjes Vetëvendosje.

Lini një Përgjigje

Previous post VV-ja zgjedh kryesinë e re, mungon emri i ministrit Liburn Aliu
Next post Shaip Kamberi: Kordinimi me Kosovën dhe Shqipërinë rruga e vetme për Luginën