Shoqata Intelektualëve JAKOVA-GJAKOVË organizon solemnitetin e ndarjes së titullit “Guximi intelektual”

Më datë 04.08.2022 do të organizojmë solemnitetin e ndarjes së titullit “Guximi intelektual” për vitin 2021 që Kryesia me votim ia ka ndarë Jusuf Buxhovit.

Programi i solemnitetit përkon më ditëlindjen e 76 të Jusuf Buxhovit  dhe është menduar si një ngjarje me koncept kulturor-intelektual.

Në pjesën e parë formale Jusuf Buxhovi do të shtjellon temen “A ËSHTË ZDHEDHUR RRUGA E DUHUR?.”..

Kurse në pjesën e dytë me pika muzikore janë ASHKËT dhe Vëllaznim Buxhovi me orkestrene tij!

Lini një Përgjigje

Previous post Buzëqeshja e heshtur dhe panteoni qiellor me pamje magjike
Next post Lule dhe qirinj për ty Jonada!