Shqetësimet e AAK-së për draftstatutin e Asociacionit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka njoftuar nëpërmjet një komunikate se kryesia e kësaj partie ka mbajtur takim për draftstatutin e Asociacionit.

“Janë shprehur shqetësimet për përmbajtjen e tij, veçanërisht për referimin në Rezolutën 1244, komisionin e arbitrazhit, si dhe raportin paralel të Asociacionit me institucionet e pushtetit qendror”, thuhet në komunikatën e AAK-së.

Në komunikatë nuk specifikohen detaje të tjera, porse thuhet që komentet e kësaj partie do të publikohen ditëve në vijim.

Lini një Përgjigje

Previous post Vjosa Osmani paralajmëron takim me opozitën për draftin e Asociacionit
Next post Abelard Tahiri: Kuvendi është vendi ku do ta diskutojmë draftin e Asociacionit