Botimet Toena – Programi i aktiviteteve në Panairin e Librit “Tirana 2022”

Ndiqni programin e aktiviteteve të Botimeve Toena në Panairin e 25-të të Librit “Tirana 2022”, nga 16-20 nëntor

Klikoni mbi këtë link⬇️ për të zbuluar të gjitha aktivitetet që do të organizojmë në këtë edicion, në stendën e Botimeve Toena.

https://publuu.com/flip-book/54571/162332

Ju mirëpresim me surpriza dhe oferta!

Lini një Përgjigje

Previous post Kuvendim për Shqipninë me Kapidan Mark Gjon Markun
Next post Opozita shqiptare kërkon largimin e kryeministrit Edi Rama nga pushteti